Jerommeke wordt actieheld J.ROM

Vorig jaar werd ik aangenaam verrast door de Suske en Wiske spin off Amoras. Het eerste deel was al veelbelovend. Inmiddels is deel 4 alweer uit en ik moet zeggen dat ik nog steeds even enthousiast ben over deze spannende serie! Maar er komt nog meer, want binnenkort is er een nieuwe serie met niemand minder dan spierbundel Jerommeke in de hoofdrol als actieheld J.ROM.

Jerom heeft al eens eerder z’n eigen stripreeks gehad maar dit keer wordt Jerom net als de serie Amoras is een moderner jasje gestoken. Nouja, jasje, de Vlaamse krachtpatser krijgt een Iron Man-achtig pantserpak! J.ROM, Force of Gold zal de titel worden van de nieuwe stripreeks. De serie zal (voorlopig) uit 3 delen gaan bestaan en wordt geschreven door scenarist Bruno De Roover. De Nederlander Romano Molenaar is de tekenaar van de stripreeks. Hij tekende eerder ook voor Storm en Amerikaanse comic series zoals Batman, X-men Unlimited en Birds of Prey.

Ik vind het echt een goede vooruitgang dat Standaard Uitgeverij moderne Amerikaans ogende series gaat maken en dat de naam van Willy Vandersteen nog steeds mooi bovenaan elk album blijft staan. Het eerste album krijgt de titel “Schaduw” en verschijnt 26 november 2014 en is al te bestellen met softcover and hardcover. De andere 2 titels worden in 2015 verwacht. Ik ben erg benieuwd naar het eerste deel, zou Jerom nog steeds zo grappig zijn? Of vooral wat rauwer en grover? De cover van J.ROM, Force of Gold ziet er in ieder geval al goed uit! Ik kan niet wachten!

J.Rom - Force of Gold

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...