Maak je MacBook uniek met een Iconic Disc

Iconic Disc voor je MacBook

MacBooks staan bekend om de lichtgevende Appeltjes aan de achterzijde (als deze opengeklapt is). Ik vind het zelf wel mooi, maar echt uniek is het natuurlijk niet meer nu er steeds meer MacBooks op de werkvloer verschijnen. Iconic Disc is een nieuw Kickstarter project waar je een MacBook wél erg uniek mee kan maken! Het idee is eigenlijk vrij simpel, een lens, een ring, wat magneetjes en een zelf gekozen foto zijn de ingrediënten voor een laptop in eigen stijl. De makers hebben een bibliotheek met afbeeldingen beschikbaar gesteld, maar je kan natuurlijk ook een eigen afbeelding gebruiken en zelf afdrukken op fotopapier of transparante film. In het onderstaande filmpje zie je al wat leuke voorbeelden voorbij komen. Ik denk dat bijvoorbeeld Instagram foto’s of bedrijfslogo’s zich hier prima voor lenen! Als je het weer zat bent – wat ik me niet kan voorstellen – dan kan het de opgeplakte magneten eenvoudig en zonder krassen verwijderen van je MacBook. Een Iconic Disc is er al voor $25, mits het doel van het project ($36.000) wordt gehaald.

Iconic Disc voor je MacBook

Iconic Disc voor je MacBook

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...