Maak van je iPhone een robot!

Romo - Maak van je smartphone een robot

 

De feestdagen komen er aan. De periode waarin je weer moet verzinnen wat je wensen zijn, waar Sinterklaas en de Kerstman je blij mee kunnen maken. Het hele jaar door zit ik vol inspiratie, maar als het dan bijna december is heb ik geen idee. De Romo is er overigens wel een voor op m’n lijstje! Een robot “onderstel” waar je een iPhone in kan pluggen, daar wordt de gemiddelde nerd toch blij van! Haha!

Dit is echt weer een prachtig Kickstarter project! Romo geeft je iPhone een persoonlijkheid, een robot met een gezicht, een identiteit. Het is geschikt voor de iPhone 4+ en 4e generatie iPod en werkt door middel van een app die beschikbaar is in de App Store. De robot is vervolgens te besturen met een andere iPhone of een iPad. Op het andere iDevice kun je camera beelden bekijken die de Romo maakt tijdens zijn avontuur. Voor $150 kan je eigenaar zijn van dit kekke speeltje. Het Kickstarter project loopt nog 2 dagen, maar het doel is al gehaald dus het komt ongetwijfeld op de markt!

Romo - Maak van je smartphone een robot

Romo - Maak van je smartphone een robot

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...