May the Clam be with you

Trooper iPad case

Hoewel ik best wel gecharmeerd was van de ClamCase iPad cases met toetsenbord, zag ik er niet echt de toegevoegde waarde van in. Want waarom zou ik een toetsenbord aan m’n iPad koppelen. Kan ik dan niet beter m’n MacBook Air mee nemen? Mijn zeer gewaardeerde vriend Sjors krijgt het weer voor elkaar om me toch nog enthousiast te maken voor dit spul. Want ja hoor, alles waar een Star Wars Limited Edition van wordt gemaakt vind ik toch wel vet! Zo ook de als Stormtrooper omgebouwde ClamCase. Ik word hier toch wel blij van! $149

Trooper iPad case

Trooper iPad case

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...