Meltem wil vandaag: een Shane Dawson hoodie

http://image.spreadshirt.com/image-server/image/product/15740607/view/2/type/png/width/190/height/190/i-watch-sdtv-sweatshirt.png

De vraag die ik me elke ochtend aan mijzelf stel is meestal: ‘Wat wil ik  vandaag in hemelsnaam?’, meestal wil ik goede cijfers voor op school of geld, maar vandaag wil ik toch wel heel erg graag deze trui.
Een hoodie van Shane Dawson, een YouTube legende van deze tijd, voor mij in ieder geval. De hoodie kunt u bestellen in verschillende maten van XS tot en met drie dubbel XL. Best groot dat XXXL, maar dat komt omdat het uit het almachtige USA komt. De hoodie is niet verkrijgbaar in Nederland, maar in de Verenigde Staten, dus als u het wil hebben, moet u een flinke prijs betalen ($30,99 PLUS verzendkosten) en daarbij moet u wel tijd hebben om te wachten.  Ik ben niet zo van het geduld hebben, dus zal dit niet zo een goed idee voor mij zijn. Al wil ik het wel hebben vandaag.

En daarbij komt nog bij dat de hoodie best wel lekker warm is voor in de winter.

Dit was een gastblog van Meltem Kumru