MessageParty: chatten met de buurvrouw

Deze maand is MessageParty gelanceerd in de vorm van een iPhone app. Met de app kun je chatten met mensen die zich bevinden in dezelfde regio gebaseerd op je GPS locatie. Dus nu eens een keertje geen vriendenlijstjes, uitnodigingen en blokkeringen. Gewoon een bak met mensen die iets roepen op dezelfde locatie. Je kunt een eigen groep aanmaken die locatie gebonden is. Maar je kunt bijvoorbeeld ook van de standaard groepen zoals Nederland en Rotterdam gebruik maken.

Ik vind het best een leuk ding, maar het aantal gebruikers valt me nog wat tegen. En juist veel gebruikers is het enige wat MessageParty bestaansrecht geeft… Het is dus nog wat saai als je wil chatten met dorps of stadsgenoten als er 1 keer in de 3 dagen eens iemand iets roept. Dus als er in de toekomst veel gebruikers bij gaan komen denk ik dat dit nog wel eens erg grappig kan gaan worden.

Download MessageParty gratis in de appstore.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...