Mijn Linkedin netwerk, een jaar later

Linkedin Inmaps

Precies een jaar geleden ontdekte ik LinkedIn Maps. Destijds een nieuwe tool die je de verbanden tussen jou en je netwerk laat zien. Ik veranderde toen net van werkgever, ik ging naar Incentro (toen nog VLC). Dus daarom vroeg ik me ook af hoe mijn netwerk er na een jaar uit zou zien. Inmiddels ben ik dus een paar honderd connecties verder, bestaande uit nieuwe collega’s, klanten en andere contacten. Ook op Twitter trouwens! Niet om het als een spelletje te zien, een netwerk is waardevol! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet had verwacht. Maar zeg nou zelf, dat is toch een flink verschil met vorig jaar!

Dus wat wil ik vandaag, en de rest van dit nieuwe jaar…? Kennis maken met nog meer leuke, interessante en vooral enthousiaste mensen!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...