Nieuwe Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

Net als gisteren doe ik weer een aanvulling op een eerder artikel. In april dit jaar kwam Converse al met 2 speciale Super Mario All Stars. Er zijn 2 modellen bijgekomen. Ik vind ze zelf wat spannende dan de vorige, wat eigenlijk niet meer was dat zwevende Mario poppetjes. Leuk detail bij deze modellen is de “achterflap”!  

Vooralsnog zullen ze alleen in Japan gaan verschijnen. Ze moeten ¥ 9240 gaan kosten, dat is zo’n 80 euro. Ik zeg: goeie deal! Dus als er iemand is die het aan durft om dit jaar nog naar Japan te gaan… neem deze alsjeblieft voor me mee!!

Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

Super Mario All Stars

via fashionablygeek

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...