Oneindig USB

Infinite USB

Sinds de lancering van de nieuwe MacBook Air ben ik een trotse eigenaar van dit mooie apparaat. Het is compact, licht en werkt super snel. Maar doordat dit apparaat zo lekker klein is ontbreken er natuurlijk ook een paar dingen. De CD drive mis ik niet echt, die heb ik bij m’n MacBook Pro ook maar 3 keer gebruikt, maar een extra USB poort zou toch geen overbodige luxe zijn.

Natuurlijk kan je een USB hub aan je laptop hangen, maar dan moet je zo’n ding toch weer meezeulen. Waarom dus geen USB connectors die je kan uitbreiden, Infinite USB. De kabels hebben ook nog eens een kek kleurtje gekregen waardoor je ze uit elkaar kan houden. Oneindig is natuurlijk een beetje overdreven, toch is het handig dat je deze concept USB kabels makkelijk kan uitbreiden naar bijvoorbeeld 4 kabels op 1 USB poort. Ja, die mogen ze wel in productie gaan nemen, deze wil ik!

Infinite USB

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...