Pathé Unlimited Gold

Pathé Unlimited Gold card

Sinds september vorig jaar ben ik de trotse bezitter van een Pathé Unlimited pas. Nee, helaas is het niet iets wat Sinterklaas weggeeft of Pathé zelf als je meer dan 2 keer in de week je gezicht laat zien. Pathé Unlimited is een abonnement, voor 19 euro in de maand kan je onbeperkt naar de film. En aangezien een bioscoopkaartje tegenwoordig al snel een tientje kost, is dat best een nette deal. Daarnaast krijg je sinds kort 10% korting op eten en drinken met de mooie gele pas. Er zitten wel wat haken en ogen aan.

Zo kan je een gereserveerd kaartje pas een uur van te voren ophalen (en uiterlijk een half uur van te voren) en is het nog niet mogelijk om online normale kaartjes en Unlimited kaartjes tegelijk te reserveren. Maar mijn grootste frustratie was dat ik voor 3D en IMAX films ook nog eens toeslag moest betalen. En aangezien er steeds met films in 3D of IMAX 3D uitgekomen is zo’n Unlimited pas ineens niet zo unlimited meer. Maar daar heeft Pathé iets op bedacht! Jawel, Pathé Unlimited Gold!

Voor de Pathé Unlimited Gold betaal je 7 euro meer (dus 26 euro per maand). Je betaalt geen toeslag meer voor 3D-, IMAX- en IMAX 3D-voorstellingen. Op eten en drinken krijg je 25% korting. En als klap op de vuurpijl krijg je een duurzamere 3D-bril, netjes in een hoesje. De bril zou een jaar mee moeten gaan, je krijgt als “Gold-houder” dan ook elk jaar een nieuwe. Aangezien ik met m’n vriendin en met m’n maat Sjors de maandagavond als filmavond heb gebombardeerd vond ik dit een goede deal. Dus heb ik vorige week mijn pas ge-upgrade!

Alleen vind ik wel dat Pathé best iets mag doen aan het reserveren in combinatie met normale kaartjes en het “op tijd” afhalen van de kaartjes.

De film van vanavond is: Puss in Boots! En morgen New Kids Nitro met de mannen van Incentro Den Haag.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...