Pebble e-paper horloge

Pebble: E-Paper Watch for iPhone and Android

Het is weer zo ver, Kickstarter is weer een waanzinnig succesvol project rijker! Pebble is een e-paper horloge dat in staat is om verbinding te maken met je smartphone (iPhone en Android) via Bluetooth. Zo krijg je meldingen van nieuwe mails, sms, agenda items of inkomende telefoontjes direct te zien op je horloge. Er worden toepassingen ontwikkeld voor muziek, sport en social media. Voor ontwikkelaars is het mogelijk om zelf toepassingen te maken, als je minder technische bent (of gewoon lui) dan kan je aan de slag met If This Then That. Om de klokjes op de markt te zetten hebben de makers $100.000 nodig. Maar binnen 28 uur tijd bereikte dit project al de miljoen! Ik neem sowieso een zwarte! Nu nog even wachten tot september..

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...