Polaroid Cube camera

Zo’n kleine camera waarmee je vette snowboard filmpjes of andere kekke avonturen kan filmen staat al een tijdje op m’n wishlist. Maar ik vond een GoPro altijd best wel aan de prijs en zo belangrijk was het nou ook weer niet. Maar nu komt Polaroid met een mooi alternatief dat wel de moeite waard is.

De Polaroid Cube is een superkleine (35mm) camera die waterbestendig en schokbestendig is. Hij is mountable, wat betekend dat Polaroid diverse toolies aanbied zodat je de Cube op je helm, fiets, snowboard of pols kan klikken, of ergens anders waar jij dat handig vindt. Want hoe vet is het om z’n camera onder een drone te hangen en zo een evenement of stad te filmen?

Maar wat een nerd natuurlijk wil weten, wat zijn de specs? De camera heeft een 124° wide angle lens, schiet 6 megapixel foto’s en filmt 1080p HD video’s. De batterijduur is tot max 90 minuten filmen. Het materiaal wordt opgeslagen op een micro SD, de camera ondersteund 32GB. Ik vind de batterijduur wel wat aan de lage kant maar voor de prijs van $99 mag je eigenlijk niet zeuren en is hiermee een mooi alternatief voor de GoPro. Ik wil hem! Binnenkort leverbaar, pre-order via Photojojo.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...