Real time Instagram printer

Instaprint printers

De afgelopen week ben ik een paar avonden bezig geweest met het herstructureren van mijn digitale foto verzameling. Tegelijkertijd realiseerde ik me ook hoe zonde het is dat ik (en ik ben vast niet de enige) bijna nooit meer een foto afdruk. Ze staan allemaal ver weggestopt op een back-up schijf, maar een aantal verdienen het absoluut om een fysiek exemplaar te zijn. Daarom werd ik dolgelukkig van het Kickstarter project Instaprint. Want hoe vet is het om een kek uitziende printer voorzien van wifi aan de muur te hebben die real time Instagram (sinds deze week ook voor Android) foto’s uitprint aan de hand van een locatie of hashtag?! Je moet er wel 399 dollar voor over hebben om zo’n kastje aan de muur te hebben. En tikkie prijzig als je het mij vraagt, maar er zijn voorlopig al wel 742 mensen die dit project steunen. Ik zou er graag een willen hebben, maar ik slaap er nog een nachtje over…

Instaprints

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...