Samsung Galaxy Camera via Curated

Samsung Galaxy Camera

Toen ik vanochtend wakker werd wist ik nog niet dat dit de Wat wil ik vandaag van vandaag zou worden. Op zich is dat niet raar, want ik besluit wel vaker last minute. Maar dit had ik even niet verwacht! Afgelopen zomer zat ik in de trein van Amsterdam naar huis op m’n iPad door al het nieuws te swipen en toen viel m’n oog op Curated. Een super leuk idee waar je een abonnement kan nemen op een curator (lees goeroe). Je betaald hier 25 euro per kwartaal voor en deze curator kiest elk kwartaal een product dat naar alle abonnees word verzonden. Normaal gesproken zijn dit producten van vergelijkbare waarde waar de curator nog een inspirerend verhaal bij heeft. Maar dit keer maakt curator Boris Veldhuijzen van Zanten het bont! Hij heeft het voor elkaar gekregen om al zijn abonnees van een gloednieuwe Samsung Galaxy Camera te voorzien.

Hoewel op alle producten die ik doorgaans gebruik een Appel staat, werd ook ik knetter vrolijk toen ik het pakje open maakte en de bijbehorende brief las! Het was geen foutje, de SMART Camera is echt voor mij! De camera voorzien van Wifi en Andoid 4.1 (Jelly Bean) met 1.4GHz Quad Core Processor, 21x optische zoom en 4.8″ LCD scherm ziet er mooi uit en werkt fijn! Je zou het trouwens op het eerste gezicht niet zien, maar er is wel degelijk een flitser aanwezig, deze klapt uit zodra je aan de zijkant op een knopje drukt. Naast de micro SD-kaart is er ook nog ruimte voor een SIM-kaart om altijd verbonden te blijven :-) Ik ga komend weekend (in de sneeuw) veel kiekjes maken!

Boris, nogmaals bedankt en euh… #goedverhaal!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...