Sneak Preview bij de Pleinbioscoop Rotterdam

Pleinbioscoop Rotterdam

Vorige week is de Pleinbioscoop op het Lloyd Multiplein in Rotterdam van start gegaan op met de film Inglourious Basterds. Vanavond is alweer de laatste avond, tijd voor de Sneak Preview! Volgens de Facebook pagina van de Pleinbioscoop draait er vanavond een film die in oktober pas in de echte bioscopen gaat komen. Zou ik dan vanavond al The American gaan zien?

Update 21:35: Het is niet The American hoor ik net. Het weer is wel een soort extreem, de kans bestaat dat we niet de hele film kunnen zien.

Update 0:35: Het is uiteindelijk de film Tamara Drewe geworden. Iets heel anders, maar best een leuke film! De weersomstandigheden zijn wel een soort extreem gebleven, maar we hebben de film af kunnen kijken.

Update 9:30: In totaal waren er zo’n 80 bezoekers die het hebben aangedurfd om met dit barre weer de film te kijken.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...