Space Invaders Macbook stickers

Space Invaders Macbook stickers

Space Invaders is al geruime tijd een terugkerend thema. En ook laptop stickers heb ik vaker gedeeld. Maar wat ik nog niet eerder ben tegengekomen zijn deze supervette laptopsticker van Stickerlicious die het Apple logo van je MacBook een nieuwe look geeft. Een tijdje geleden zag ik een Space Invader MacBook sticker op een laptop van een collega voorbij komen. Als Space Invaders fan kon ik het niet laten om dit leuke idee schaamteloos te pikken en heb ook een sticker besteld, weliswaar een andere variant. Het erge is wel dat ik me al 30-er een beetje oud begin te voelen, ik had namelijk niet verwacht dat ik aan 20-ers moest uitleggen wat Space Invaders is… Er zijn naast Space Invaders ook nog een aantal andere ontwerpen. De Space Invaders MacBook stickers kosten 8 euro per stuk en worden gratis per post verstuurd. En euh.. bekijk vooraf even de “how to” video, best handig want ik had hem bijna verpest haha!

 

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...