Terug van vakantie, gastbloggers bedankt!

Ja! Ik ben er weer! Veel te kort eigenlijk, zo’n weekendje, maar wel erg lekker! Het weekend in Malaga bestond vooral uit tapas eten, met daarbij een lekker biertje uiteraard.

Hotel Vincci is een aanrader en zwemmen in de zee eind oktober is nog goed te doen. Een leuk café om te bezoeken is het Belgische café Calle de Bruselas en eten moet je echt doen bij Meson la Alegria. Opvallend vond ik wel dat veel bars en restaurants in Malaga massaal op Facebook zitten en hier ook reclame voor maken.

Prachtig om te zien dat Wat wil ik vandaag in ieder geval niet heeft stil gelegen. Ik ben de gastbloggers erg dankbaar voor hun bijgrage en Floor ook nog eens voor het verzamelen en plaatsen van de verhalen. Ik was ook erg verrast door het leuke gastblog van mijn vader.

Nog even een overzicht van de gastblogs van de afgelopen dagen:

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...