The Adventures of Tintin, eerder dan verwacht

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn

Eerder dit jaar had ik het over The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn. Als fan kon ik toen al niet wachten tot ik in de bioscoop met een 3D bril op m’n neus mocht meereizen in dit Kuifje avontuur. Vorige week werd er een nieuwe trailer gelanceerd. M’n twijfels bij Kuifje in 3D zijn volledig weg. Terwijl er in de Amerikaanse trailer nog steeds braaf over december 2011 in de bioscoop wordt gesproken heb ik toch ├ęcht kaartjes voor 3D IMAX vanavond in Rotterdam. Ik heb er zin in!

En voor de liefhebbers is animator James Curran zo vrij geweest om een eigen intro voor de film te maken. Hierin heeft hij zich niet door een paar, maar door alle Kuifje stripboeken laten inspireren.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...