The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

Als een kind zo blij was ik toen ik ruim een jaar geleden de grappige aankondiging zag van Peter Jackson en Steven Spielberg. Als Kuifje fan word ik hier heel blij van! In de jaren 80 kocht Spielberg al de filmrechten maar nu, in 2011 gaat het pas echt gebeuren.

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn
is uiteindelijk een 3D animatiefilm geworden. Toen ik dit voor het eerst hoorde was ik niet zo heel erg enthousiast. Ik had liever live action gezien gedacht ik. Maar nu heb ik de trailer gezien, en mij hoor je niet meer. Ik wil die film zien! Zoals ook gebeurde bij de tekenfilms is de film een bewerking van meerder stripalbums. In totaal worden er 3 films gemaakt. De eerste film is gebaseerd op: De krab met de gulden scharen, Het geheim van de Eenhoorn en De schat van Scharlaken Rackham.

Nog even geduld, tot december.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...