The American, nieuwe film van Anton Corbijn

Vanaf 16 september komt The American 2010 in de Nederlandse bioscopen. De tweede speelfilm van de Nederlandse fotograaf, en inmiddels ook filmmaker Anton Corbijn. In de hoofdrol speelt George Clooney een huurmoordenaar. Corbijns eerste film, Control, gaf mij al reden om nieuwsgierig te zijn naar deze nieuwe film. Maar de trailer van The American heeft mij overtuigd, ik MOET deze film zien! Ik verwacht opnieuw een lust voor het oog, de unieke manier waarop Corbijn sfeer en emotie kan uitbeelden op het witte doek! En nee, ik ben geen film criticus, slechts een enthousiasteling!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...