The Magic Feet laadt je wireless Apple collectie op

The Magic Feet - charger for Apple Wireless Keyboard, Apple Magic Trackpad & Apple Magic Mouse

Standaard draag in elke dag een aardige Apple collectie met me mee. Naast de iPhone (die zo’n beetje aan m’n hand geplakt zit), heb ik dan m’n MacBook Air, een wireless toetsenbord en natuurlijk de Magic Mouse bij me! Allemaal goed te doen, want het is vrij compact spul. Maar ik moet er wel rekening mee houden dat ik altijd batterijen bij me heb. Want die gaan nog wel eens op. Tsja, dan kan je natuurlijk voor oplaadbare batterijen kiezen. Maar waarom niet een oplaadstation?

The Magic Feet is wel een heel fancy oplaadstation. Deze inductielader kan je Apple Wireless Keyboard, Magic Trackpad &  Magic Mouse tegelijk in 6 uur voorzien van energie voor zo’n 10 dagen. Als je er een gewoonte van maakt om bij thuiskomst de hele handel op de laden te gooien heb je op locatie nooit lege spullen! Een goede reden om nog een Magic Trackpad aan te schaffen, die heb ik namelijk nog niet haha… Mobee heeft overigens ook oplossingen voor alle individuele apparaten.

The Magic Feet - charger for Apple Wireless Keyboard, Apple Magic Trackpad & Apple Magic Mouse

The Magic Feet - charger for Apple Wireless Keyboard, Apple Magic Trackpad & Apple Magic Mouse

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...