The Mobile Book

The Mobile Book - by Smashing Magazine

 

“Lees jij boeken?” hoor ik je denken… Nou, bij mij klopt dat wel een beetje, ik ben niet zo’n lezer (nee ook geen Lord of the Rings). Maar dit is er wel weer eentje die ik als webdeveloper in huis moet hebben! Na de eerste 3 Smashing Books die gevarieerde artikelen op het gebied van webdevelopment en design bevatten, komt Smashing Magazine nu met The Mobile Book. Inderdaad, boordevol artikelen over mobiel development.

Enkele onderwerpen zijn:

  • “What’s Going on in Mobile?”, Peter-Paul Koch,
  • “The Future of Mobile”, Stephanie Rieger,
  • “Responsive Design Strategies”, Trent Walton,
  • “Responsive Design Patterns”, Brad Frost,
  • “Optimization For Mobile”, Dave Olsen,
  • “Hands On Design for Mobile (UX Perspective)”, Dennis Kardys,
  • “Mobile UX Design Patterns”, Greg Nudelman & Rian van der Merwe,
  • “Designing With Gestures and Touch”, Josh Clark

Het belooft weer een mooi boek te worden. In deze pre-order fase kost een hardcover met e-book versie € 31,-. Ik heb er direct 1 gereserveerd! :-)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...