Twit, twet en twat

Het zal de twitteraars niet ontgaan zijn, sinds kort zit ook heel Duckstad op twitter. 36 bekende Duckstad helden twitteren hun gedachtenkronkels met elkaar, maar ook naar andere twitteraars! Leuk om te volgen, naast al dat serieuze gedoe.


Duckstadkrant

De leukste weetjes uit de wereld van Donald en zijn vrienden worden natuurlijk verspreid door de Duckstadkrant. Prachtig blijven die woordgrappen en naamverbasteringen.

“Sam Bal nieuwe wereldkampioen woordspelingen spuien. ‘Het is nog best pittig om zó flauw te zijn,’ aldus Bal. Geer en Goor werden 2e en 3e.”

“Jort Kwelder heeft gloednieuwe fiets gekocht. Pieter Stomps: ‘Schande! Journalisten horen thuis op een tweedehands barrel! Da’s een feit!'”

KwelSell

Oom Dagobert houdt je op de hoogte van de beste koopjes en andere afzetterijen. Dit doet hij met briljante tweets als:

“Zoek je een baantje, maar heb je twee linkerhanden? Bij uitzendbureau Rampstad is dat geen enkel probleem!”

Onderlinge conversaties

De Duckstad karakters roepen niet alleen eenzijdig alles de twitterwereld in, maar reageren ook op jouw tweets en op elkaar.

WillieWortelNL “Zoek je een baantje, maar heb je twee linkerhanden? Bij uitzendbureau Rampstad is dat geen enkel probleem!”

DagobertDuckNL @WillieWortelNL “Het mooiste schermsnoetje blijft toch altijd $-)”

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...