USB oplaadstation in de muur

USB oplaadstation in de muur

 

Ik weet dat dit niet het eerste concept USB-poorten in je muur is. Er zijn er zelf al een aantal uitgewerkt, zoals de stopcontact/USB combinatie die hier vorig jaar nog voorbij kwam. Eigenlijk is de Zaryadkus een vrij eenvoudig concept. Want we kunnen best met een paar stopcontacten minder. Dus waarom vervangen we deze dan niet door USB poorten? En dat houdertje voor je smartphone of wat dan ook maakt het helemaal af!

Helaas is dit USB oplaadstation voor aan de muur nog een concept. Er zijn al wel wat alternatieve USB poorten voor aan de muur op de markt die iets minder fancy zijn.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...