Vakantie plannen maken

Californie

We zijn inmiddels al een paar maanden bezig met het maken van vakantieplannen. Fijn zo’n stel dat alles leuk vindt. Maar we zijn er uit. M’n meisje en ik gaan in september rondrijden in Californië! Dat is natuurlijk super leuk, maar nu moeten we nog meer keuzes maken. Want waar gaan we na allemaal naartoe? We zijn begonnen met het uitstippelen van een route die loopt van Las Vegas tot San Francisco.

Op de route hebben wat plekjes op de kaart vastgezet waar we graag langs willen gaan, zoals Grand Canyon, San Diego, Los Angeles, Universal Studios Hollywood, Alcatraz en ga zo maar door. Hier zullen vast nog een heleboel dingetjes bij komen en daar zullen we vast ook nog wat van moeten schrappen, want we hebben maximaal 3 weken.

Gisteren gooide ik er een tweet uit en zette ik op Facebook dat we deze plannen hebben. Er werd direct massaal geliked en ik kreeg via alle digitale kanalen tips van mensen die er hebben gewoond of wel eens zijn geweest. Super bedankt allemaal! Heb jij misschien ook nog tips?! Ik heb er in ieder geval nu al heel erg veel zin in!

 

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...