Vakantietijd, tijd voor gastbloggers

Hier was ik best wel aan toe, ik ga er even een paar dagen tussen uit. Vanochtend vlieg ik met 2 vrienden naar Málaga. Ja, dat ligt in Spanje en nee, het is geen eiland. Dat wordt een weekendje tapas, Spaanse biertjes en waarschijnlijk ook nog even een lekker zonnetje. Ik heb er zin in! Maar ik heb natuurlijk ook nog een weblog.

Daarom heb ik een aantal vrienden en medebloggers gevraagd om een gastblog te schrijven. Zoals sommige mensen van mij gewend zijn deed ik dat lekker op het allerlaatste moment, gisteren. De komende dagen dus even geen Jeroen, maar enkel en alleen gastbloggers. Floor Drees heeft deze week de regie op het weblog en plaatst de gastblogs, waar ik haar erg dankbaar voor ben! Floor heeft vandaag de eer om de allereerste gastblogster op Wat wil ik vandaag te mogen verschijnen.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...